Skrivno življenje mojega telesa


Ali tudi vi kdaj začutite, da v svojem telesu niste sami? Da znotraj vas živi več oseb, ki občasno vodijo svojo igro / življenje ločeno od vaših smernic? Na trenutke se jim sicer uspe uskladiti in delovati kot celota, a to je tako redko. Naši organi so živi in imajo svojo moč – so naši skriti pomočniki ali skriti sovražniki.

Vse kar so nam središča naše moči in zdravja želela zaupati, pa do sedaj niso imela priložnosti biti slišana, lahko slišite in doživite v satirični monokomediji Skrivno življenje mojega telesa.

Za vas in nas smo jo pripravili režiserka Ajda Valcl, mlad in zelo perspektiven akademski igralec Nik Škrlec. Idejno, strokovno oz. vsebinsko podporo, ki je omogočila nastanek komedije, je nudil Ženski qi gong (društvo Samorog) skupaj s partnerjem Španskimi borci, kjer bo igra uprizorjena. V procesu nastajanja nam je bil veliko pomoč tudi Zlati ghee s svojimi predlogi in sponzorstvom.

Prve uprizoritve predstave so potekale v decembru 2015, zaradi velikega povpraševanja pa smo se odločili še za dodatne ponovitve v Ljubljani, na Bledu, v Domžalah in Novem mestu. Ponovno vas vabimo, da se nam pridružite na naslednjem terminu:

  • Ljubljana: 13. 6. Točna lokacija predstave bo znana kmalu. Rezervacija kart je možna na telefonski številki 040 463 762 (v tem primeru karte prevzamete pol ure pred predstavo).

Zelo bomo veseli, če se odločite spoznati svoje telo na komičen način!
Vabljeni 🙂