Online 18-tedenski tečaj transformacije in krepitve jetrno živčnega sistema

Pričetek: sobota, 13. 2. 2021
Januarja smo zaključili tečaj za Imunski sistem, ki je bil odlična postavitev zdravih temeljev za leto 2021 oz. za nadaljnje življenje. Nadaljujemo v ritmu leta, kjer je navodilo oraklja, da se posvetimo skrbi za zdravje in kultivaciji duha. 3. 2. se uradno, po kitajskem koledarju, prične pomlad, torej čas za prebujanje naših jeter.
Za jetrni sistem se ve, da je eden bolj obremenjenih sistemov pri modernem posamezniku. V žargonu kitajske oz. tradicionalne taoistične medicine ‘jetra’ vključujejo tudi žolčnik, živčni sistem, oči, vezi, kite,… Poleg fizične funkcije, vsak od njih ima tudi svojo emocionalno in duhovno komponento, ki jo bomo spoznali in usmerili na pravi tir. Vse kar je vezano na jezo, frustracije, ljubosumje, nespečnost, težavne menstruacije, sinuse, glavobole, stanja vezana na živčne anomalije, artritise, holesterol,.…bomo nagovorili in transformirali.
V prvi polovici skoraj petih mesecih skupnega druženja bodo predstavljene posebne tehnike dihanja in transformacije neugodnih aspektov, ki obremenjujejo naš jetrni sistem. V drugi polovici druženja pa se osredotočamo na krepitev s pomočjo qi gonga za jetrno živčni sistem. Za konec pa še meditativna tehnika osmih trigramov, ki bo zapečatila okrepljena in zdrava ‘jetra’.
Naša srečanja bodo potekala enkrat tedensko, vsako soboto med 7.30 – 8.30. Ob sobotah se učimo in dodajamo nove metode in tehnike, ki jih potem v obliki domače naloge vadite do naslednje sobote. Ob koncu vsakega sobotnega druženja boste dobili vsaj pol urno domačo nalogo, ki jo boste lahko skupaj z mano izvajali…v primeru, da vam je lažje v družbi.  Posnetek bo na voljo cel teden, saj je potrebno vsakodnevno posvetiti vsaj pol ure svojega časa transformaciji omenjenega sistema. Po naravni taoistični kitajski medicini je nerazrešena jeza, ljubosumje, frustracija eden glavnih odjemalcev energije jetrno – živčnega sistema.
Vaše prijave sprejemamo do 6. 2. 2021, ki jih pošljite na drustvosamorog@gmail.com.
Cena tečaja je 200 EUR.Podatki za nakazilo so sledeči:
ČILIN, Anita Kajtazović, sp.
Pod smreko 2
8340 Črnomelj
TRR: 028430263527355
Račun odprt pri NLB-ju

Ob prijavi je potrebno poravnati navedeni znesek in takrat se bo vaša prijava štela za veljavno. Prijavljeni boste email z navodili prejeli do 9. 2. 2021.