Nov članek v reviji Zarja

Vabljeni k ogledu člankov, najnovejši je bil objavljen v marčevski številki revije Zarja in sicer na temo jetrne energije spomladi. Prijetno branje.

Dogodki v 2017

Med decembrom 2016 in junijem 2017 se bo v okviru društva Samorog zvrstilo precej dogodkov. Na vse delavnice in tabore se lahko prijavite preko našega e-maila: drustvosamorog@gmail.com. Vljudno vabljeni. 28. 12. 2016 – BaZi napoved za leto 2017 – leto ognjenega petelina Tudi letos .. Preberi več »

Ženski umik v neznano

Tudi letos bomo soustvarile skupni revitalizacijski umik za Ženske. Po vseh skupnih umikih sem uspela opaziti, da se Ženske v tem času bolj povežemo s svojo subtilno platjo, postanemo še bolj nežne in mehke, pripravljene sprejeti in razumeti življenje, kakor je – LEPO. Seveda me vedno .. Preberi več »

Zdravilni zvok za jetra

Sedite na stolu, stopala so na tleh, hrbtenica je poravnana, dlani so sproščene pred jetri. Z vdihom dvignite roke na straneh telesa nad glavo in prepletite prste tako, da so dlani usmerjene v nebo. Malo bolj iztegnite desno dlan in s tem odprite desno stran reber na območju jeter in žolčnika. .. Preberi več »

Skrivno življenje mojega telesa

Ali tudi vi kdaj začutite, da v svojem telesu niste sami? Da znotraj vas živi več oseb, ki občasno vodijo svojo igro / življenje ločeno od vaših smernic? Na trenutke se jim sicer uspe uskladiti in delovati kot celota, a to je tako redko. Naši organi so živi in imajo svojo moč – so naši .. Preberi več »

Zimski ženski vikend

Da bi se uskladile z zimskim hiberniranjem, gremo dekleta med 27. 11. in 29. 11. malo po svoje. Vadba bo prilagojena zimski počasnosti, veliko bomo počivale, se masirale ter učile novih tehnik krepitve ledvic, ogrevanja in odstranjevanja energetskih ‘zamaškov’. Seveda ne bomo .. Preberi več »