Začetek sezone

Vadbe se bodo v sezoni 2020/2021 pričele s ponedeljkom 5. 10. Točen urnik si lahko ogledate tukaj. Za kakršna koli vprašanja smo vam na voljo na drustvosamorog@gmail.com. Lep začetek jeseni.

Nov članek v reviji Zarja

Vabljeni k ogledu člankov, najnovejši je bil objavljen v marčevski številki revije Zarja in sicer na temo jetrne energije spomladi. Prijetno branje.

Dogodki v 2017

Med decembrom 2016 in junijem 2017 se bo v okviru društva Samorog zvrstilo precej dogodkov. Na vse delavnice in tabore se lahko prijavite preko našega e-maila: drustvosamorog@gmail.com. Vljudno vabljeni. 28. 12. 2016 – BaZi napoved za leto 2017 – leto ognjenega petelina Tudi letos .. Preberi več »

Ženski umik v neznano

Tudi letos bomo soustvarile skupni revitalizacijski umik za Ženske. Po vseh skupnih umikih sem uspela opaziti, da se Ženske v tem času bolj povežemo s svojo subtilno platjo, postanemo še bolj nežne in mehke, pripravljene sprejeti in razumeti življenje, kakor je – LEPO. Seveda me vedno .. Preberi več »

Skrivno življenje mojega telesa

Ali tudi vi kdaj začutite, da v svojem telesu niste sami? Da znotraj vas živi več oseb, ki občasno vodijo svojo igro / življenje ločeno od vaših smernic? Na trenutke se jim sicer uspe uskladiti in delovati kot celota, a to je tako redko. Naši organi so živi in imajo svojo moč – so naši .. Preberi več »