Medicinki qi gong za sistem osrčnika – trodelnega grelca – spolnih organov

Trajanje: 11. 2. 2023 – 6. 5 .2023

Pred nami je ostal še zadnji, šesti, cikel medicinskega qi gonga, in sicer za osrčnik – trodelni grelec in spolne organe.
Izkazalo se je, da stara taoistična znanja še vedno presenečajo s svojo učinkovitostjo in dometom. Tokrat se bomo poglobili v nekoliko pozabljen in ‘zanemarjen’ telesni sistem osrčnika, trodelnega grelca ter spolnih organov, brez katerega vsi ostali sistemi ne morejo delovati ubrano in harmonično.

Osrčnik skupaj s trodelnim grelcem in spolnimi organi tvori trio, ki predstavlja ognjeno fazo energije v telesu in ščiti srce pred čustvenimi žaljivkami in šoki. Brez osrčnika, ki bi varoval srce, bi bilo srce podvrženo poškodbam zaradi radikalnih nihanj v energiji, ki jih povzročajo čustveni vzponi in padci. Izražanje ljubezni je eden od končnih izrazov elementa ognja. Da bi se popolnoma odprli drugemu, da bi spolni izločki tekli tako, kot je predvidela narava, da bi obstajali strast, zaupanje, toplina, intimnost, veselje in navsezadnje enotnost, morata biti kroženje in zaščita, ki jo zagotavlja osrčnik, močna. To je glas zavesti, ki instinktivno ve, da je v tej situaciji in s to osebo deljenje ljubezni na tako globoki in intimni ravni prav in popolnoma varno.

Ko uspemo urediti težave z osrčnikom/trodelnim grelcem potem bomo doživeli, da naš um/ duh najde primerno ravnovesje, postane navdušen, primerno odprt, namesto morda maničen, depresiven,  ali celo hladen in nezainteresiran. Zdravje oz. težave z osrčnikom se prepozna pri težavah v prsnem košu, maniji, depresiji, srčnih palpitacijah, mentalnih boleznih, oviranem pretoku v naših spolnih organih, nakopičenih masah na maternici in jajčnikih, težavah v spolnosti, saj nadzoruje izločanje spolnih tekočin in to, kako znamo, ali ne znamo v spolnosti uživati.

Na emocionalnem nivoju pa je ta trio odgovoren za radost in veselje, ki smo ga sposobni izražati in čutiti.

Naša srečanja bodo potekala enkrat tedensko, vsako soboto med 7.30 – 8.30. Ob sobotah se učimo in dodajamo nove gibe, ki jih potem v obliki domače naloge vadite do naslednje sobote. Ob koncu vsakega sobotnega druženja boste dobili vsaj pol urno domačo nalogo, ki jo boste lahko skupaj z mano izvajali…v primeru, da vam je lažje v družbi.  Posnetek bo na voljo cel teden, saj je potrebno vsakodnevno posvetiti vsaj pol ure svojega časa transformaciji omenjenega sistema.

Vaše prijave sprejemamo do 2. 2. 2023 na drustvosamorog@gmail.com

Cena tečaja je 165 EUR. Podatki za nakazilo so sledeči:
ČILIN s.p.
Pod smreko 2
8340 Črnomelj
TRR: SI56 0284 3026 3527 355
Namen plačila: qi gong tečaj

Ob prijavi je potrebno poravnati navedeni znesek in takrat se bo vaša prijava štela za veljavno.