O nas

Na tisoče let taoistični menihi izpopolnjujejo umetnost zdravljenja z zdravilno energijo. Osvojili so notranjo alkimijo z opazovanjem moči narave, pri čemer so uporabili kozmično energijo in energijo zemlje, da bi si zagotovili več vitalnosti in zdravja. Poleg tega so ugotovili, da jim preslikana moč narave v telesu daje občutek varnosti in harmonije z drugimi ter možnost medsebojnega sodelovanja in napredka. Pomembno je, da se znanja o dolgoživosti, harmoničnem bivanju ter dvigu zavesti širijo naprej.

Društvo Samorog združuje mešanico starodavnih modrosti predanih preko taoističnih mojstrov in novih načinov razumevanja delovanja zdravilne energije posameznika. Z zavestnim izobraževanjem o naravni taoistični medicini in gibalnih veščinah, kot so tai qi, qi gong in dao yin, ki jih poučujemo v našem društvu, upamo, da vas bomo spodbudili k odkrivanju lastnega vrelca zdravilne energije. S preprostimi, a učinkovitimi naravnimi metodami se boste srečali s sproščenostjo in stabilnostjo v večnem vrtincu sprememb.

Naš cilj je, da vzamete zdravje v svoje roke in ustvarite notranje pogoje, ki bodo omogočili zbiranje in vzgajanje življenjske energije qi, le – ta pa vam bo omogočila naravni samorazvoj. Veseli nas, da vam lahko predstavimo majhne skrivnosti velikih mojstrov, s pomočjo katerih boste izboljšali kakovost svojega bivanja in preprosto osmislili svojo pot.

»Tisoč milj dolgo potovanje se začne z enim samim korakom«  – Lao Zi


o nas_fb